Időpont foglalás beiratkozáshoz vagy tagozatvezetői ügyintézéshez (2022/2023-as tanévre)

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az oldalon kicsit lejjebb van lehetősége időpontot foglalni a Leövey Klára Gimnázium Felnőttoktatási Tagozatára való beiratkozáshoz vagy tagozatvezetői ügyintézéshez (méltányossági ügyek).

Az elcsendesedő járványügyi helyzet miatt, már nem csak előzetes időpont foglalással lehet beiratkozni, de aki időpont foglal az extra várakozás nélkül intézheti a beiratkozást. Az időpontfoglalás eltörlésével is csak előre kijelölt időpontokban (azon időszakban, amikorra időpont is foglalható) történik a beiratkozás. A következő tanévre a beiratkozási időpontok folyamatosan lesznek meghirdetve a weblapunkon. 

A 2021/22-es tanévre új tanulót már nem tudunk felvenni. 

A járványügyi helyzet miatt 15 perces idősávokra lehet időpontot foglalni.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontnál maximum 10 perccel korábban érkezzen.

A beiratkozáshoz hozza magával:

  • személyi iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, mely iratokat, az iratkezelésnek megfelelően fénymásolatban nyilvántartunk)
  • 1 db igazolványképet (kinyomtatott, jó minőségű, 1 évnél nem régebbi fénykép is megfelelő)
  • minden korábbi iskolai bizonyítványát (az összes tanévről) vagy annak “eredetivel megegyező hiteles másolatát” (külföldön végzett tanulmányok esetében a bizonyítvány hiteles fordítására is szükség lesz)
  • 5000 Ft egyszeri alapítványi támogatási díjat

A beiratkozáshoz személyes megjelenés szükséges! Kiskorú tanuló esetében a gondviselőnek is meg kell jelennie a beiratkozáskor!

Foglalás beküldése