Időpont foglalás beiratkozáshoz vagy tagozatvezetői ügyintézéshez (2022/2023-as tanévre)

Tisztelt Érdeklődő!

Ezen az oldalon kicsit lejjebb van lehetősége időpontot foglalni a Leövey Klára Gimnázium Felnőttoktatási Tagozatára való beiratkozáshoz vagy tagozatvezetői ügyintézéshez (méltányossági ügyek).

Az érettségi jelentkezési időszakban (február 15-ig) az összevont időpontfoglaló oldalon át lehet a beiratkozáshoz is időpontot foglalni, ami ebben a hírben érhető el. 

Az elcsendesedő járványügyi helyzet miatt, már nem csak előzetes időpont foglalással lehet beiratkozni, de aki időpontot foglal az extra várakozás nélkül intézheti a beiratkozást. Az időpontfoglalás eltörlésével is csak előre kijelölt időpontokban (keddi napokon 17:30-19:00 óra között, csütörtöki napokon 18:00-19:00 óra között) lehetséges a beiratkozás.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontnál maximum 10 perccel korábban érkezzen.

A beiratkozáshoz hozza magával:

  • személyi iratait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya, mely iratokat, az iratkezelésnek megfelelően fénymásolatban nyilvántartunk)
  • 1 db igazolványképet (kinyomtatott, jó minőségű, 1 évnél nem régebbi fénykép is megfelelő)
  • minden korábbi iskolai bizonyítványát (az összes tanévről) vagy annak “eredetivel megegyező hiteles másolatát” (külföldön végzett tanulmányok esetében a bizonyítvány hiteles fordítására is szükség lesz)
  • 5000 Ft egyszeri alapítványi támogatási díjat

A beiratkozáshoz személyes megjelenés szükséges! Kiskorú tanuló esetében a gondviselőnek is meg kell jelennie a beiratkozáskor!


Az érettségi jelentkezési időszakban (február 15-ig) az összevont időpontfoglaló oldalon át lehet a beiratkozáshoz is időpontot foglalni, ami ebben a hírben érhető el. 

Foglalás beküldése