Érettségi megtekintés szabályai – 2020. május

2020. május 28–29-én, csütörtökön és pénteken 8–16 óra között az írásbeli dolgozatok megtekintésére nyílik lehetőség. Nyomatékosan kérjük kedves érettségizőket, hogy a járványügyi óvatossági szabályokat ezúttal is tartsák meg!

A Leövey épületébe belépve fertőtlenítsük kezeinket, és célirányosan közelítsük meg a megtekintés helyszínét. (12. FD: 005., 12.FE: 007., 12.FA: 105., 12.FI: 107. sz. terem, külsős érettségizők: 005. vagy 007. terem) Az iskola épületében, a tanteremben és a belső tereken a csoportosulást feltétlenül kerüljük el! Az iskola dolgozóival történő kommunikáció során az otthonról hozott maszk használata feltétlenül javasolt.

A dolgozatokról mobiltelefonnal elektronikus képmásolat készíthető, ennek hiánya esetén a jelen lévő pedagógus és az oktatástechnikus ad segítséget. A javítások tanulmányozására semmiképpen se a helyszínen, hanem odahaza kerüljön sor. Kizárólag az útmutatótól eltérő javítás vagy számszaki hiba esetén lehet a javításokkal kapcsolatban észrevételt megfogalmazni, ennek beadása elektronikus formában is lehetséges június 2-án, kedden 16 óráig. Az e-mail tárgya minden esetben a vizsgázó neve, osztálya és az érintett vizsgatárgy legyen, címzettje a felnőttoktatás központi címe: feltitkar(kukac)leovey.hu.

A vizsgabizottságot műkődtető intézmény neve, címe:
Budapest IX. Kerületi Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel utca 1.

Az észrevételi lapok letölthetőek: