Érettségi megtekintés szabályai – 2021. november

2021. november 8-án, hétfőn 8–16 óra között a nálunk jelentkező tanulóknak az emelt- és a középszintű írásbeli dolgozatok megtekintésére nyílik lehetőség a Kodály-teremben. Nyomatékosan kérjük kedves érettségizőket, hogy a járványügyi óvatossági szabályokat ezúttal is tartsák meg!

Amennyiben nem tudja személyesen megtekinteni a dolgozatokat, akkor ezzel a meghatalmazással megbízhat mást is a feladattal.

A Leövey épületébe belépve fertőtlenítsék kezeiket, és célirányosan közelítsék meg a megtekintés helyszínét (Kodály-terem). Az iskola épületében, a tanteremben és a belső tereken a csoportosulást feltétlenül kerüljék el! Az iskola épületében a közösségi terekben a folyamatos maszkviselés kötelező.

A dolgozatokról mobiltelefonnal elektronikus képmásolat készíthető. A javítások tanulmányozására semmiképpen se a helyszínen, hanem odahaza kerüljön sor. Kizárólag az útmutatótól eltérő javítás vagy számszaki hiba esetén lehet a javításokkal kapcsolatban észrevételt megfogalmazni, ennek beadása csak személyesen lehetséges november 9-én, kedden 16 óráig.

A vizsgabizottságot műkődtető intézmény neve, címe:
Budapest IX. Kerületi Leövey Klára Gimnázium
1096 Budapest, Vendel utca 1.

Az észrevételi lapok letölthetőek: